Trollen jagar PapiNik / PapiNik äter upp dem !

 
 
Ibland kan jag tänka ifall jag är en bra????
 
Att jag själv vet hur bra jag är, hur långt jag har kommit osv, men att ibland få upp tanken är jag verkligen så bra som folk säger, är jag en förebild för dom svaga som inte vågar, och kan lyssna på mig för att få igång sin styrka & mod..
Oavsett jag får så in åt helvete bra kommentarer & sjukt fina mail från fina människor, så kan jag få den tanken; Är dom verkligen seriösa?
För jag vet inte om jag kan säga att jag är så bra Pappa när jag redan förlorat än son jag inte får träffa, då kan jag väl inte vara så särskilt bra människa?
(( Ähh bvhaaaaahhh vad håller jag på med för i h*lvete??? ))
Haha, jag är inte den som ska lägga mig, jag är stark & jag är bra & jag är snygg pappa som bör stå upp med kunga kronan på snedden : - D Och inte sitta här och vara bitter!! Ouffhh
Jag ska ha sån tanke, för då är jag bara otroligt dumm ärligt talat, jag vann igår mot cirka 50 - 60 st idioter i en grupp på Facebook utav en video som jag droppade där dom sa att jag hade fel, men saken var att jag fick som jag ville, trigga igång en jävla massa fula fiskar som hade ordspråk som en 5 årig liten flicka : - )
Ni får mig inte att lägga mig, så glöm det första jag skrev, jag driiiiiver jag mår så jävla bra som människa och hatar er men samtidigt älskar för ni gav mig så mycket REKLAM !!!     : - )))))
 
Vem fan trodde att jag skulle lägga mig ner för ett par luffare från en vidrig Facebook-Grupp ?!?
Jag vet liksom vem fan jag är, jag vet vart jag är idag och sitta och klandra ner mig familj & säga att jag är den största pundaren i Sverige, haha.. Om vi ska prata om att jag är Hög dagligen så kan jag erskänna det; JAG ÄR HÖG SOM ETT HUS UTAV MINA BARN & FRUGA <3 och sjukt jävla skön känsla får jag utav detta härliga brus utav kärleks drogen haha : - )
Hoppas det känns bra att få höra att jag sagt sanning om att jag är HÖG dagligen så nu hoppas jag att ni växer upp och lägger ner eran vidriga fantasi värld ni lever i.. Snälla be frugan/mannen eller kanske era barn öppna pojk/flickrummet så ni äntligen kan börja leva det verkliga livet för att leva så som ni gör i erat barnrum och har en ända önskan; Hålla JIMMIE ÅKESSON i handen!
Väx upp och släpp handen från byxfickan och sluta spela fickpingis i eran otroliga fantasi SCI-FICTION värld !!!
 
PapiNik står upp för min familj & min personlighet mördar var och än som tror dom kan försöka stoppa eller lägga mig ner på golvet gråtandes som ett barn, det kommer inte en jävel att lyckas med !!!
Peyyyszzzz (L) <3
 

Kommentera här: