Sanningen om Zara Larsson.

Nu känner jag, att jag kan inte hålla tyst längre, jag är så sjukt trött Zara Larsson som bara söker bekräftelse genom att sitta med sin offer kofta bakom skärmen, tycka synd om sig själv, hon verkar inte må bra som person.. Hon kanske inte klarar av trycket som kändis, kanske har personliga problem med att kunna ta kritik, men oavsett ska man inte trycka ner allt och alla, men samtidigt säga, att hon tycker folk hatar henne, trycker ner henne och mobbar henne så hon känner sig otrygg..DU GÖR SAMMA SAK MOT ALLT SOM RÖR SIG F*RFAN...
Innan tänkte jag hur respektlösa människor som kan kränka och trycka ner henne, led med henne men nu i efterhand fattar jag hennes hjärnhalva måste vara helt blåst, helt sönderknarkad utav kändiskåthet, vad händer med alla som blir "kända" leker Hollywood eller vad är detta???

Jag ska inte sitta här och snacka skit, eller gå lika lågt som lilla Zara, men att göra de hon håller på med är bara överdrivet skrattretande och sjukt jävla skam, det hon håller på med...

Vill bara egentligen hennes bästa, sen kan detta likna mer som mobbing utav mitt videoinlägg men fan alltså.....Någon måste fan få henne att förstå, och inte bara kändisar som ska behöva sätta henne på plats och få henne att bete sig mogen , och sluta se hennes pinsamma och omogna utpekande mot ALLT OCH ALLA!!!Vill ni höra mer utav mina åsikter mot mobbning, och svar på tal till mobbarnas Mobbare; ZARA LARSSON.
Lyssna och njut utav mitt fina tal..https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=zdzvChyj6hQ

Livsnjutare


En ledig dag som denna är det verkligen inte fel med en kall öl, njuta utav solen och ledig från jobb... 
★★★I'm lovin IT★★★

Jordens undergång.

Att titta ut mot horisonten, för att filosofera en sen sommar kväll på västkustens höga klippor så slutar det att man hör folk gråta, barn går bort som smör, föräldrar blir osynliga resten av sitt liv.
Bergen skakar, jorden tappar delar och är snart en triangel, allt svävar in i det svarta hålet, skogar vissnar och ljusen som lyser upp fint i hushållet släcks utav jordens buller, mörkret blir bara mörkare och mörkare..
Husen skakar, marken spricker, tankarna till en förändring är allt mer bara något man kan drömma om!!
Stjärnor faller, jorden bullrar, regnet öser ner över oss som människors tårar, det svider i oss alla godhjärtade människors kroppar & själ.
Hur kan man bli så sjuk i huvudet att man har make till att skada oskyldiga människor, varför kan man inte ha ett liv utan oro över vad som händer här näst?
Varför ska inte vi som vill leva ett lyckligt liv bara få vara, bara kunna få le eller få uppfostra våra nyaste generationer?
Att en svart person flyttar till sverige, så får inte HEN känna sig trygg, utan bara vara rädd att "lasermannen" står vid husknuten och riktar mot HENS huvud.
Men en vit människa som flyttar utomlands blir accepterad utav allt och alla!!!
Att bara öppna ett fönster / balkongdörrar så hörs buller och knak, och paff så ligger den oskyldige helt blodig på marken medan blodet rinner syrligt runt kroppens hy...

 Och snacket som forskarna nämner om planeter som kommer krocka med jorden så den exploderas, är bara mytomani, krigen är jordens undergång, och det är sanna forskningen som egentligen bör pratas om.

När kan allting fredas?
Eller är livets mening att hata? 
Känna oro, må dåligt och mörda/bli mördad?
Varför lever vi?
Vad är meningen med livet överhuvudtaget?

Det finns nog ingen lycklig människa på denna planet, livet är bara en maskerad .
Livet är en sketch som är inspirerad på en skräckjagande action film.. Man föds och mår bra tills man förstår vad livet går ut på och 90% dör man för tidigt, tack vare alla hemska varelser runt omkring vår omgivning...

Blod, rädsla & död är livets mening......Tydligen