Mitt budskap till Mobbning !

 
Idag så fick jag en otroligt jävla bra idè...
 

Jag sa till min sambo att nu jävlar ska jag färga mitt hår blått, en färg som inte är så vanlig hårfärg, jag ville göra det för att visa att jag är en del utav alla demostranter som vill få världen att insè, var och en person är värld oavsett hur du ser ut, vart du kommer ifrån, vem du är och vad du har för religon m.m !!!
Jag kände att detta ska jag representera denna vackra himlens blåa färg :)
Jag hatar mobbning, jag hatar utanförskap och nazist 2000-talet som vi bor i.
Allt snack om invandrarnas fel, det är så vidrigt, och att det äns finns människor som har den åsikten & klagar på hudfärg/RASSNACK.
 
Och jag skiter i all jävla hat, som säkert många kommer klaga på min rapp !
För nu är vi där igen, hat, hat..haaaat.
Jag gjorde denna låt för att bevisa all sanningen; " Är man inte som alla andra, så ska man ta sitt liv " ( True Story )

Men om vi går tillbaka där till att jag gör saker för att bjuda på bra budskap för alla oskyldiga männskor som skadas av all hat och utanförskap, så rappar jag inte bara för att jag är )) KUNG I BAREN (( jag gör det för att jag tycker det är kul, och rappen är inte själva poängen i mina öron, det är själva budskapet i texten och det är exakt det jag ville bjuda på !!
Sen kommer vi aldrig bli av med [ Idioter, mobbare, aah idioter btw ] för dom föds dagligen, men vi kan försöka att gå ihop en för alla, och bara försöka bli fler MODIGA själar som vågar öppna sig och få alla idioter från samhället och låsa in dom i en bunk långt ner i en trillions meters djup grop.
Jag kan säga så här, många bör veta vem Samir Badran är, och från dagen han var med i Paradise Hotell så såg jag honom som en dum vidrig jävla nolla, men sen den dagen jag fick reda på att han började backa folk från Idol 2014, och många andra som blev nertryckt, hatad och kränk på nätet så börja min respekt till honom komma mer och mer hehe :) Tycker fan det borde finnas fler som han faktiskt .
 
Stay high and cool with your familiy and shit on all the poop haters

Sant eller Falskt?

 
Tjaaa.
Jag sitter här just nu och tänker på hur jävla jobbigt det kan vara att blogga, jag vet inte om jag är ensam angående just denna sak, men jag kan faktiskt tycka att det är jobbigt att inte få den uppmärksamheten man kanske vill ha, kanske är just därför alla bloggar ( om man inte räknar med att man skriver just en (Offentlig) Dagbok.
Men i början när jag började bloggade så fick jag så sjukt mycket följare, sjukt mycket kärlek, sjukt mycket kärlek och just nu känns det som folk bara försvinner, eller har jag fel?
Visst, jag vet att vissa perioder så har man sjukt mycket folk, andra perioden så är det sjukt tort... Men jag tycker det är sjukt jobbigt att känna den känslan att man inte får just den uppmärksamheten som man behöver, för just i mitt fall så bloggar ofta jag mest om mig och min uppväxt, min tid som kriminell och min tid där jag lämnat allt och lever ett bra (Svensson liv) och då blir det kanske tjatigt med just mest handling om mig, men jag försöker öppna mig för alla där ute som kan kanske kan gå in i min kropp, att man kan ha levt ett jobbigt liv men att man KAN verkligen lämna det och joina själva samhället..
Och tack vare att jag valde just vara mest EGO är för att jag vill hjälpa andra, men känns som min tid är över angående det så får väl försöka släppa mig själv och börja skriva om annat så kanske jag får tillbaka följarna igen.
 
 
Och sen tänkte jag faktiskt prata lite om varför folk inte kan accespetera andras sexuella läggning, varför får man inte gilla samma kön eller kanske gilla att klä sig i det andra könets kläder - smink m.m, varför ska det vara så jävla svårt att acceseptera vad andra gör för någonting?
Varför får man inte vara den man vill vara, varför ska man behöva följa samhällets äckliga syn på villka stilar eller sexuella läggningar man har?
Bara för att du, eller han eller hon ska spotta och kränka en som kanske är en HEN i sin kropp, vad har du med dig att göra? Neeee, det får man inte göra enligt 77% av världens befolkning, enligt statistiken i all världens hatiska befolkning...
Man måste väl få vara de könet man 
Vill oavsett vilket kön man är född till, och är man inte "normal" så är man ingenting annat för då är man en "dum idiot" som bör sättas på psyke för att underskötas, kanske ta en " hammare " för att slå slint i huvudet att det är inte bra att vara ( Transvestit, transexuell, homo eler något annat!!!)
Vidrigt att man äns bor i sånt samhälle där det är mer HAT en kärlek, bara klagomål och man får tydligen inte må bra, för då kan man få ett skott i huvudet istället..
 
 
Vet ni vad jag tycker?
Jag tycker att dom bör göra denna regel i alla slags jobb, speciellt där det är barn / handikappade eller äldre man jobbar med.
Att man ska på jobb intervjuen få göra något slags psykolog test innan man börjar jobba, för i nutiden så kan varenda chef anställa vem som helst ?
Och jag kan inte förstå det, för om man tänker på dom 3 senaste åren så har det varit 74 stycken våldtäkter på ( Äldreboenden, dagis och sjukvårdar överhuvetaget ) och vad är det för vidriga människor som dom ger anställningar åt? 
Dom verkar ju kunna dra in vem som helst nu för tiden, en föredetta våldtäksman får jobba bland barn, hagamannen får betalning av kriminalvården, liksom fattar ni vad vi bor i för samhälle, och här ska man lämna sina barn till främmande människor på dagis... Hell nooooo
Jag kommer aldrig att sätta mina barn på dagis fören jag har typ haft ett samtal med lärarna, och det menar jag allvar om... För detta kan inte fortsätta helt enkelt!