Bläcket och Jag

: - ) 
Jag lovar var och än där ute, innan jag dör kommer hela min kropp var full målad med bläck, kommer inte finnas ett ända ställe där jag kommer vara utan bläck !
Älskar gaddningar, älskar bläck & det ska vara fullt över hela min kropp inom 10 års tid och det har jag mitt motto på just nu !
Och jag kan inte förklara för någon varför, för det ända jag kan svara på är att;
( Jag älskar Bläck on my body )
Redan nu bara på  2 år så har jag 32st gaddningar ::: - D och varför skulle jag sluta då? fan tatuieringar för mig är som en porrstjäna som älskar sex, sex och gaddningar är exakt samma känsla, samma njutning och sjukt sexigt!
Och varenda tatuering som jag har är ett budskap från (ett eller flera) minnen av mitt liv.
Trött, aah det blir jag kan jag säga... Jag hatar alla som är så jävla noggrann hur dom ska se ut, hur raka linjer det ska vara?
Jag har bara en tatuering från en Tattoo studio, resterande är bara hemma meck, men jag är nöjd med dom och struntar i raka linjer, proffs jobb?? Så länge den ser ut som en (Gubbe) tillexempel, varför kan det inte vara en sträck gubbe istället för ett fett ansikte med skuggor medmera? bara LÖÖÖJLIGT att man ska vara så jävla noggranna som vissa är..
Det är min kropp, min taturinger och då skiter jag i någon jävla proffs tatuerare, för så länge jag ser vad det är så betyder själva budskapet exakt lika mycket än ifall det var proffs jobb och ser ut som en jävla 3D bild, tycker det bara är fult för då ser man ut som någon jävla tv apparat... Töntar !
Jag kommer aldrig att gå till någon studio oavsett min kropp kommer vara full tatuerad från ansikte till tårna med bläck från homeside ](^_-)[
 
Så ni som sitter och snackar om att tatueringarna ska vara från en proffs studio kan suga på min ådriga kuk för jag bryr mig inte om erat idiotiska jävla piss onödiga skit.
Jag kommer vara rik, ni kommer vara fattiiga.
Jag kommer bo i ett slott, ni kommer bo på gatan.
Jag kommer äta från guld tallrikar, ni kommer äta från soptunnor.
För jag sparar mina pengar för att tatuera hemma och ni kommer vara fattiga och likna en ny 3D televison!
Så varför ska man behöva lägga ut pengar hos ett " proffs " när jag och min sambo kan bli proffsigare än dom ni går hos , för tränar vi här hemma dagligen kommer vi ha en snyggare full tatuerad kropp och bättre tatuerare än den ni är hos och snyggare kropp än vad ni har era onödiga svin !
Same shit, att gå till en frisör är så sjukt onödigt när man kan göra det själv liksom, för ni alla har väll kladdat med pennor på möbler / väggar m.m. som barn och vi alla till 95% tagit en sax som barn och börjat klippa på sig själv i håret eller på saker.. Eller?
Så vi har detta i blodet, och gå till en frisör eller tatuerare är bara en mindfucking som ni alla dumma idioter går på...
Tänk på vad jag säger, så kommer ni vara rika, glada och sluta hata och snygg som fan som jag och min sambo... bwhaaaammmm !!!

Drömmar, Minnen & Avslutat kapitel !

Hej, det var ett tag sedan och det känns som igår jag kände din tunga luft,
Vi har minnen som är både bra och dåliga, vi har gjort allt tillsammans, dagar som varit på topp, och dagar som varit sjukt tufft.
Vi har varit ihop i 18år, vi har bråkat, skrattat och hatat... Beroende hur humöret va, fast det fick mig själv att kunna veta vem mitt riktiga jag va,
Jag kommer ihåg det mesta, fast det som man har förträngt är väl saker man har ångrat att man gjort, eller vad vet jag?
Mins du....det jag inte mins, i så fall kan du berätta det minnet du har, så hjärnan kanske blir som ditt minne, om du förstår mig rätt?
För jag kan faktiskt säga vi har gjort mycket saker ihop, jag har vart med dig även fast jag sov, sket, åt, jaa vi har verkligen gjort allt med varandra i 18år ihop, helt sjukt, 18år, helt perfekt!
Kommer du ihåg den dagen jag snubblade på kabeln hos mormor, haha nä, jag bara driver för dig för det var inget speciellt om just kabeln, jag bara skämtar.
Jag skrattar just nu för jag vet inte riktigt varför jag pratar så här för dig, men det kanske kan handla om att du fortfarande finns kvar i mitt hjärta för vi har vart med om allt, mer en halva mitt liv, är vännerna kvar, isåfall hälsa?
Jag måste komma snart, för jag hade velat presnetera mina barn för dig och visa vart vi har hållit hus under alla åren vi var ihop.
För dom skulle nog gilla att få höra pappas minnen från det gamla, visa vart jag höll hus, gjorde allt bus, firade jul eller där jag kunde cykla utan stödhjul och mitt skolbetyg, hade vart riktigt coolt.
Men vi får höras av någon annan gång, för jag tänkte faktiskt kila vidare, för snart kommer tårarna, fuck vad minnen din jävel....
Så lyssna nogrant, du och jag har vart ihop 18år, du gjorde mig till den man jag ville bli, skaffa familj, förllovad & 3 barn.. R.i.P mitt gamla liv, mister.p ger dig " Gimmie Five " till mitt barndomshem Gävle <3333

Nikita J

 
 
Kvinnan i min kropp, min andra halva av mitt riktiga jag, kvinnan som gör mig till den starka och modiga människa som jag är idag, stolt som fan och kommer aldrig att ändra mig utav någon hatare.
Jag kommer vara denna mannliga & kvinnliga person tills dagen jag dör, ända sättet för mig att kunna sluta klä mig såhär är den dagen jag dör och det kommer ta många år, så mig blir ni aldrig av med!!!!
Och det bästa med att jag gör detta är faktiskt själva känslan att just den stunden jag har kvinnliga kläder är faktiskt att just då är jag inte Nik, då är jag den kvinnliga personen i mig som då är Nikita och går in i rollen just då och klär inte på mig bara för att det är roligt eller uppmärksamhet..
Nej, jag går in i rollen som det vore en film jag spelar in fast en verklig realaty movie hehe!! 
Kram på er mina fina vänner <3