Offer utsatts till döds \-/ Mobbare född som smuts

Ja, nu är jag faktiskt på ett sådant humör att jag verkligen måste låta som en bitterfitta, som gammal modig tjöt kärring...
 
Men saken är att nu kan jag inte hålla käft längre, varje dag som en vanlig rutin som vilken svensson som möjligt i denna genarition så tittar man alltid facebook/twitter/instagram m.m?
Och varför? varför ska ni göra så för? får ni ingenting (försök och ragga på normala sättet) alltså, vad är nöjet att se någon stackars tjejer att lägga ut sig själva som någon leksak bakom skärmen i några sekunder sen hamnar den i papperskorgen och så jagar ni nya tjejer.... och ni gör grupper där ni bjuder in en massa flickor som ni leker värsta gulligul emot sedan blir det att ni börjar smått att fresta till flickor/tjejer/kvinnor att lägga ut sig själv?
Sen slutar det med att ni fan tvingar dom att lägga ut sjukare bilder/videosar och hotar dom att dom har tider dom måste passa innan det händer dom illa.
 
Man ser folk lägga ut som något liknande av bild som det står " DROP YOUR SEXIEST SELFIE " och själva texten ovanför bilden där skriver ni "Kom igen tjejer, (vågar ni inte) lägg ut något sexigt" ...
 
Liksom vem njuter utav sånt? perversa och äckliga människor som borde bli inpackade i en banan kartong till något liknande land som har lagen med att hänga människor som aldrig vågat titta någon tjej i ögonen i hela sitt liv men bakom en dator då är man en liknande figur utav "Den Allsmäktige" som får alla att tappa hakan för dom spelar gulliga i början, men vadå? det slutar med att tjejer sitter i flickrummen medans föräldrarna är rummet bredvid och blir hotade att visa upp sig, vad är det för jävla samhälle man lever i? att bli Tvingad? visst lägger inte ut allt och alla, är verkligen inte ALLT och ALLA som gör detta, vissa kanske gillar att visa upp sig, eller njuter utav det sexuellt.. Men när det kommer till att bli hotad, att tjata till sig bilder utav minderåriga då har det fan och mig gått för långt och det gör mig så jääääävla irreterad för att ingen gör något åt det, och det blir fan inte mindre i mängden det blir bara fler och fler som håller på såhär och det är så äckligt sorligt att dom njuter utav det dom som tvingar dom stackars tjejerna/kvinnorna.
Och att samhället inte gör någonting åt det, att personerna blir fria och kan fortsätta? för dom kan inte göra något åtal utav det för att dom har ingenting att göra åt det för att dom kan inte säga att "dom blivit tvingade" ..
Men att det inte finns "bevis"?!? Det gör det visst..  (Poliser) snälla sluta jaga fullgubbar på stan vid parkbänkar, eller sluta sitt och gräv sönder på gamla fall från 1950-Talet.. ta hand om fall där tjejerna fan skär sig i armarna, eller till och med tar sitt liv?
Kolla tjejen som tog sitt liv i Kumla, liksom vafan? Ni sitter efteråt på konferens och säger "Det var sorligt att det skulle gå så långt.. Jobbigt nog hann vi inte göra något" Nee, exakt för ni la ner fallet och sa att det bara var en tjej som hade en jobbig uppväxt....
 
Det är så jävla äckligt att världen ser ut så här? varför ska folk behöva må dåligt, skära sig, hamna snett med fel människor för att perversa personer tjatar ner sig att få bilder... liksom vad är poängen med att få bilder på småflickor, på barn, på MINDERÅRIGA... snälla tänk gräv ner er själva och ta en dynamit och spräng dig själv?
 
Ähh, jag hatar verkligen detta.. ibland önska jag att (Mord) var lagligt mot såna människor, för varför ska ni leva om inte dom som blir utsatta inte får det?
 
 
 
  • Statistiken på sådana händelser är 86% där kvinnor blir utsatta som några barbiedockor som man kan klä på och klä av när som helst, och hur som helst...
          
 

Welcome home sunshine!

Nu är man glad som en solstråle, för nu är sommarn snart tillbaka, haft flera dagar nu helt underbart varmt och snart är det nästan så att man kan lägga sig på en klippa näck och bara njuta utav solen och filosofera utav den vackra värmen man har..
Nu är det så att man nästan kommer i byxan för att man vaknar upp och nästan kallsvettas utav värmen i sovrummet haha!!!
Njuter utav livet och hoppas det fortsätter så här tills nästa jävla Julafton eller vad säger ni?
 
 

Mmmmm i lovin it :)


KÄRLEK & RESPEKT MY FAMILY :)

Mitt tankemönster!

Hej alla...
 
Det är väl inte lätt att komma ut som jag gjorde här om dagen, men att få så mycket kärlek som jag fått är helt otroligt jävla skönt...
Och att vänner som man var orolig för att läsa mitt inlägg gav mig så mycket kärlek och beröm och det känns så fruktansvärt bra... Är så tacksam för allt man fått utav er, och att ni kan accespetera min läggning.. Att jag gillar både han/hon/hen spelar ingen roll, jag är fortfarande jag..
Och jag är ingen annan bara för att jag "kommit ut" för det så mycket människor och speciellt såhär, och om jag får säga vad jag tycker är jag jävligt stolt över mig själv att få skriva detta på en blogg, där allt och alla kan se speciellt nu när jag spridit detta inlägg över en massa blogg grupper lite här och där...
Men nu har en stor jävla klump från min vackra kropp fått komma ut och svävar runt världens ände och sommarens vackra moln lite här och där hehe, så nu kan jag äntligen få leva som jag velat gjort i många jävla år sedan jag själv vetat om det men ALDRIG "vågat" säga någonting till någon...
 
Så nu jävlar, nu är sommaren här, och då blir det mer halvnaket här och där och då blir det väl mysigt, vem tycker inte att sommaren är härlig? Vädret är väl det bästa, men sen finns det mycket att få njuta utav (Se men inte Röra) kan jag i alla fall tillägga i detta inlägg.
Livet, jaaa...Man lever bara en gång så varför inte testa allt man kanske aldrig få varit med om när man väl är där uppe, ser ner på jorden och filosoferar bland molnen och tänker "vafan gjorde jag inte det för" ja, då kommer man ångra det och Aldrig vara med om eller få göra igen eller hur?
Så vafan, njut av livet ditt, gör som jag? Livsnjutare brukar jag säga och det är nog det bästa ordet jag kan komma på om jag skule få frågan "vem är du?" och då kan jag rent ut sagt säga det på några få röda hundra dels sekundrar (LIVSNJUTARE) och det är vad jag är och kommer alltid att vara..
Och sommar, oj oj ojj.. Det finns inget bättre att någonting nu att se fram emot och få en fin sommar, massa goda drinkar,öl, ja du vad som helst och sedan sitta på en klippa, titta ut över staden där man bor och bara fundera på någonting du/ni vill med livet, vad vill ni göra? vad vill du få sagt, vad vill du? någonting måste du väl göra för att må bra, slippa leva dag ut och dag in med något skam du har i din kropp och själ, någonting du vill erkänna eller komma ut med, eller det kan vara vad som helst.. Gör ditt hjärta glad, så mår du bra i ditt liv, längre dar, tills din sista dag då du ska till din grav.. Kram från NikDaddy :DD
 
Kärlek Och Respekt till mina kära läsare...