Hjärtklappningar..

 
 
Tänk dig den där känslan att veta att man har saker inombords som gör ont för att man inte vågar komma ut med det, den där grova hugget mot hjärtatt som aldrig går att bota förutom att våga berätta en tung jävla hemlighet som ingen vet om, kanske 1 eller 2 beror på..
Den där jobbiga tanken som bär på dig livet ut för att du inte vågar komma ut med det för att det kan förekomma saker du inte alls är berädd på att ta emot.
Liksom en sjukt tung hemlighet som du bär på dag ut, dag in.. Men du klarar inte av att berätta det för att denna sak är så jobbig.
Det kan handla om något du varit med om tidigare i ditt liv, kanske något våldsamt, något sexuellt eller något helt annat som kanske vilken läggning du har.
Den känslan gör så jävla ont, och speciellt att ha inombords i väldigt länge i ditt liv, som du kommer få leva med resten av ditt liv eller kanske komma ut med..
Men oavsett du kommer ut med själva saken så kommer det alltid ändå att finnas i dina tankar, tankar som aldrig kommer att kunna radera från hjärnkontoret för det är något du haft inom dig sedan du födds, eller i ung ålder och kanske levt med det så jävla länge nu, fortfarande inte berättat det, eller så kanske du antingen berätttat det redan till någon du känner eller flertal... Men det kommer fortfarande att finnas kvar som aldrig kommer försvinna !!
 
Jag kan berätta att jag haft såna saker under mitt liv, men jag har berättat dom..
Att min hemlighet var att jag är bisexuell och sedan jag var 12 år har jag smyg tagit mammas kläder och klätt mig i dom, sjukt jävla skönt var det tyckte jag att få ut den saken att jag är bisexuell och älskar att klä mig som kvinna oavsett jag är med barnen, frugan eller ensamheten dagens läge liskom :-)
Sen har jag en sak till inombords som jag kan säga svider inombords, men den saken vet faktiskt bara 2 personer, men det vet jag att jag nog aldrig kommer kunna berätta överhuvetaget men ont gör det i mitt hjärta utav att tänka på det ofta, för det kommer jag aldrig kunna göra mig av med... tyvärr :-(
Och jag vet att det finns så otroligt mycket människor här ute som inte vågar erkänna deras hemligheter, och det är så jävla jobbigt att inte våga / kunna berätta det heller...
Men tyvärr är det något man kommer få leva med resten av sitt liv, men försök att inte tänka på det oavsett hur jobbigt det än är, för jag kämpar varje dag för just min sista hemlighjet !!! :-(
 
Kämpa för ditt inre krig och tänk på det dagligen, för det kan jag erkänna är att man mår bättre av att tänka på det jobbiga än att försöka gömma det jobba, för det är så otroligt mycket ansträngade än att bara ha det i tankarna, tyvärr är det jobbigt men sånt är livet man får leva med !!!! <3

Kommentera här: