Vem är jag? / Sann Romans / Nättroll som får svar på tal ( TOP 5 AV PAPPA BLOGGARNA )

Berättelse om min romans & vem jag egentligen är!?!
Det är frågan jag har fått en hel den gånger, och känner nu att jag vill dela med mig en liten berättelse vem jag egentligen är, och vart jag har varit, vart jag har kommit & sedan en sann romans som är värd en helskottat med kärlek från mitt hjärta till ..... :) <3
Jag har fått mycket hat en hel del här på Youtube, fast det går egentligen inte att ta ifrån mig det jag älskar hur mycket folk hatar eller klagar på mitt race som jag kör.
Jag brinner för att öppna mig själv och hur mycket ni klagar så kommer jag aldrig att släppa de här...
 
JAG VET, JAG ÄR TOP5 utav alla PAPPA bloggare !!!
 
Folk hotar min familj utav en helt jävla onödiga delar...
[[ NI HATAR DET JAG GÖR, KOMMENTERAR PÅ MINA VIDEOS & HOTAR MIN FAMILJ ]]
 
Vad har dem med mig att göra, egenltigen?
Jag förstår inte.....
Men shit the same ni är inte värd en endasta sekund mer att prata om för ni är lika mycket värd som ett litet sandkon på en ÖDE Ö !
 
TIllbaka till ämnet..
Jag är en lycklig man, som har skaffat sig en lycklig tjej som jag aldrig kommer kunna släppa för ett endaste fall som kommer emellan oss för du är den som fött 2 utav 3 av mina barn, du ska nu i Augusti föda vårt tredje barn & du är sjukt bäst och sjukt stark kvinna som klarar av detta..
I år när den 3dje föds har vi skaffat 3 barn på 3 år, 1 års skillnad är det på alla.. Och hur många klarar av det liksom.. Du är guldvärd älskling <3
 
Men in och lyssna på videon som så förstår ni mer..

InstaGram; @papiniklica

Kommentera här: