Vi blev utlåsta & fick krossa fönster rutan.

VI BLEV UTLÅSTA & FICK KROSSA FÖNSTER RUTAN
 
2016-11-23
I onsdags så vaknade vi upp, hela familjen.
Hela dagen kändes som en toppen dag, bra väder, bra humör och vi hade verkligen ingenting att klaga på.
Vad skulle liksom komma ivägen, när man vaknat upp med sin vackra familj, vacker dag och glatt humör till 110%
INGENTING....Hmm trodde jag.
 
Dagen var toppen, vi umgicks, lekte för fulla muggar och jag lekte med mina barn även fast jag hade sjukt ont i min rygg för i måndags så sträckte jag min rygg på jobbet så jag kunde knappt böja mig under måndagen och tisdagen, så jag fick skaffa mig ett stöd för ryggen som gav värme från själva bandet som man sitter fast runt magen och ryggen, haha hoppas ni fattar vad jag menar.
Men som sagt, så jag lekte för fullt med mina barn, för min kärlek till mina barn det är allt på denna jord så jag struntade i att jag hade ont för jag ville inte att barnen skulle lida utav att jag hade ont.
Så dagen fortsatt med massvis med lek, matlagning m.m
Senare på kvällen efter vi hade ätit så gick jag och Angelica ut och tog en efter maten cigg som vi alltid gör liksom, och jag hade precis tänt min cigg, och angelica hade väl hunnit rökt 5,6 bloss och så skriker angelica till och 1 hundra dels sekund efteråt så ser jag också vad hon skrek åt.
Jo, våran äldsta dotter stänger ut oss på balkongen, hon låser liskom ut oss så vi var utlåsta.
Och hoppa från balkongen, hmm nej tack det gör vi helst inte från 6`de våningen med asfalt att " landa på "
Så vi försöker verkligen rycka upp balkongen för den var lite öppen, men fortfarande så att själva " spärren " på en balkongdörr var fortfarande vid " lås spärren " så det gick inte oavsett hur mycket angelica ryckte och när jag ryckte, för de gick inte, dörren var totalt jävla fast.
Men vi gav oss inte, vi skulle få upp den och vi ville verkligen inte ta sönder någonting.
Wizz ( vår yngsta ) ligger i barnvagnen och skriker och är rädd, Angel ( vår mellersta ) står precis framför oss bakom balkongdörren (vid fönste rutan) och Miley stod också där fast hon är i den där trots åldern så hon stod och HÅÅÅÅÅÅN flinade mot mig och Angelica, sedan sprang iväg med ett STORT leènde på läpparna.
Och tillslut så tappade jag de, jag klarade inte av det och Angelica var gråtmild, jag såg hennes ögon var blodsprängda och jag nästan likadant, så jag slet sönder en bräda från ett gammalt sängbord som vi hade ståendes på balkongen.
( TACK GODE GUD ) att vi inte hunnit slängt den, för annars hade vi faktiskt inte haft något verktyg att slå med.
Jag ber Angel backa bak så hon inte får något glas på sig.
Så jag tar brädan, svingar den, och slår till hårt som f*n så det nedre fönstet krashade så vi kan komma in.
Angelica kryper in för hon hade en tjcok jacka på sig medans jag bara hade en vanlig flis tröja, så hon ville krypa in så jag inte skulle skadas, och det räckte liksom med att vårat fönster gått sönder tack vare en busunge som låser ut sin mor och far.
Så varför ska jag också skadas då liksom?? Hahaha
 
Min ilska till min dotter just den sekunden var tamef*n #"!¤%!%"!%% kan jag säga er :-)
Haha, tur att ni inte förstod vad jag skrev, för det gjorde inte jag häller hahaha.
Så jag och angelica fick städa upp efter allt krash pang poff, sedan var det nästan bara att lägga barnen.
Och sen var vi så slut så vi gick och la oss ett litet tag efteråt.
 
2016-11-24
Sen,så var det ännu en ny dag.
Och efter vi hade vaknat till så fick vi ringa en glasmästare som fick komma hit och ordna upp vårt trasiga fönster.
Så dom kom hit, tog med sig våran balkongdörr och kom väl tillbaka efter cirkus 3-4 timmar och så hade vi äntligen ett nytt fönster som vi hade fått krasha.
Jag och angelica fick så sjukt dåligt samvete, så vi kom överrens om att jag och Miley skulle gå ut och ha en liten pappa och dotter tid tillsammans efter min argsinta ilska som kom ut efter vi kom in från balkongen, så vi gick ut cirka 45 min kanske 1 timme något sådant.
Så, jag och Miley stack iväg till affären och handlade lite, sedan stack vi till 3 eller 4 olika lekplatser och hade as roligt tillsammans.
Så tillslut så blev allt bra iallafall, efter en otroligt jobbig händelse för en förälder, och spreciellt när man inte vet ifall man kan komma och trösta sina barn när man samtidigt ser dom bara en halv meter framför än om ens det.
Och jag tackar gud ännu en gång att vi hade redskap på balkongen att kunna använda för att kunna krossa fönster rutan.
Även fast det kommer kosta en hel del i nästa månads räkning. USHHHH
Vi hade tamef***n kunnat gjort något roligare med dessa pengar istället för att få betala en balkongdörr liksom haha.
 
 
Sen från det ena till det andra så tänkte jag bara förbereda er alla dessa läsare att i dess framtid så ska jag och THOBIAS OCH ANTON göra en härlig video tillsammans.
Fått en bra kontakt med 2 underbara killar, ett vackert par, och detta par är också Youtubers.
Och ni som kanske kollade/kollar på Paradise hotel så kan jag berätta för er att denna fina människa som heter Thobias var med 2014 där han kallades för TH.
Och vet ni inte vem det är så kan ni GOGGLA för GOOGLE är din bästa vän haha.
Och jag ska faktiskt hjälpa dom med en surrogatmamma, för dom har bett mig om tips hur det är att vara en pappa och vad man ska göra och inte ska göra m.m
Så det är lite väl häftigt att få denna chans att få hjälpa dessa fina människor <3
Men livet är kort, så kämpa för det gör jag och kämparglöd är mitt maxmål i mitt liv.
Men ifall ni nu vill få fram mer information så kan lyssna på denna video som kommer neranför där jag berättar mer om denna händelse och delar några fina själars Youtube och bloggar <3
 
IN OCH KOLLA DENNA VIDEO
 
 
Men må bäst, lev livet gott och ta väl hand om era närmaste för det kan gå fort, allt kan hända och ingenting är omöjligt, för det kan jag berätta att jag har levt längst ner på botten och är en liten bit till att verkligen nå TOPPEN som jag försökt att nå sedan jag var 9 år.
Kärlek & Respekt mina fina vänner <3