Offer utsatts till döds \-/ Mobbare född som smuts

Ja, nu är jag faktiskt på ett sådant humör att jag verkligen måste låta som en bitterfitta, som gammal modig tjöt kärring...
 
Men saken är att nu kan jag inte hålla käft längre, varje dag som en vanlig rutin som vilken svensson som möjligt i denna genarition så tittar man alltid facebook/twitter/instagram m.m?
Och varför? varför ska ni göra så för? får ni ingenting (försök och ragga på normala sättet) alltså, vad är nöjet att se någon stackars tjejer att lägga ut sig själva som någon leksak bakom skärmen i några sekunder sen hamnar den i papperskorgen och så jagar ni nya tjejer.... och ni gör grupper där ni bjuder in en massa flickor som ni leker värsta gulligul emot sedan blir det att ni börjar smått att fresta till flickor/tjejer/kvinnor att lägga ut sig själv?
Sen slutar det med att ni fan tvingar dom att lägga ut sjukare bilder/videosar och hotar dom att dom har tider dom måste passa innan det händer dom illa.
 
Man ser folk lägga ut som något liknande av bild som det står " DROP YOUR SEXIEST SELFIE " och själva texten ovanför bilden där skriver ni "Kom igen tjejer, (vågar ni inte) lägg ut något sexigt" ...
 
Liksom vem njuter utav sånt? perversa och äckliga människor som borde bli inpackade i en banan kartong till något liknande land som har lagen med att hänga människor som aldrig vågat titta någon tjej i ögonen i hela sitt liv men bakom en dator då är man en liknande figur utav "Den Allsmäktige" som får alla att tappa hakan för dom spelar gulliga i början, men vadå? det slutar med att tjejer sitter i flickrummen medans föräldrarna är rummet bredvid och blir hotade att visa upp sig, vad är det för jävla samhälle man lever i? att bli Tvingad? visst lägger inte ut allt och alla, är verkligen inte ALLT och ALLA som gör detta, vissa kanske gillar att visa upp sig, eller njuter utav det sexuellt.. Men när det kommer till att bli hotad, att tjata till sig bilder utav minderåriga då har det fan och mig gått för långt och det gör mig så jääääävla irreterad för att ingen gör något åt det, och det blir fan inte mindre i mängden det blir bara fler och fler som håller på såhär och det är så äckligt sorligt att dom njuter utav det dom som tvingar dom stackars tjejerna/kvinnorna.
Och att samhället inte gör någonting åt det, att personerna blir fria och kan fortsätta? för dom kan inte göra något åtal utav det för att dom har ingenting att göra åt det för att dom kan inte säga att "dom blivit tvingade" ..
Men att det inte finns "bevis"?!? Det gör det visst..  (Poliser) snälla sluta jaga fullgubbar på stan vid parkbänkar, eller sluta sitt och gräv sönder på gamla fall från 1950-Talet.. ta hand om fall där tjejerna fan skär sig i armarna, eller till och med tar sitt liv?
Kolla tjejen som tog sitt liv i Kumla, liksom vafan? Ni sitter efteråt på konferens och säger "Det var sorligt att det skulle gå så långt.. Jobbigt nog hann vi inte göra något" Nee, exakt för ni la ner fallet och sa att det bara var en tjej som hade en jobbig uppväxt....
 
Det är så jävla äckligt att världen ser ut så här? varför ska folk behöva må dåligt, skära sig, hamna snett med fel människor för att perversa personer tjatar ner sig att få bilder... liksom vad är poängen med att få bilder på småflickor, på barn, på MINDERÅRIGA... snälla tänk gräv ner er själva och ta en dynamit och spräng dig själv?
 
Ähh, jag hatar verkligen detta.. ibland önska jag att (Mord) var lagligt mot såna människor, för varför ska ni leva om inte dom som blir utsatta inte får det?
 
 
 
  • Statistiken på sådana händelser är 86% där kvinnor blir utsatta som några barbiedockor som man kan klä på och klä av när som helst, och hur som helst...
          
 
1 Olivia:

skriven

Håller med dig till 100%, tänker på detta hela tiden, hur killar kan sjunka så lågt! Det är dags att göra nåt åt det! Fin blogg!

Svar: oj tusen tack @Olivia det värmde mig att höra kram på dig :)
Nik Daddy.

2 Amanda Duvenäs:

skriven

Riktigt bra skrivet! De är verkligen något som fler bör tänka på! :)

Svar: tack, dela gärna på min blogg är du snäll :) @Amanda Duvenäs
Nik Daddy.

3 Anonym:

skriven

Riktigt bra skrivit. Min dotter åkte uför detta, det är så vidrigt att tjejer /kvinnor går på sånt.

Svar: Tack så mycket, jaså har hon? :(
tragiskt. . hur mår hon idag ?
Nik Daddy.

Kommentera här: