Är Sverige på väg att bli nya Tyskland? Tredje världs kriget kanske?!?

FÖRLÅT MIG ATT JAG ÄR JAG, JAG FÅR TYDLIGEN INTE VARA EN MEDMÄNNISKA ?!?!?!
Jag är medmänniska till alla på denna jord förutom alla våldtäksmän,djurmisshandlare eller barnhandelsmän...
 Bara för att jag vill alla flyktingar eller ursprungliga människor från annat land bör få komma hit och få hjälp av oss, så ska folk hata min åsikt, och jag skäms fan nu att vara svensk ärligt talat ...
 
Vad är felet? Dom har bombaderats över deras barndomshem utav ett par vidriga soldater, massmördare i deras land och försöker fly hit till oss, vårat " fina land " och försöka få hjälp här utav vårt samhälle och istället hamnar dom i förorten som blir en likhet utav deras hemland där dom får tillbaka blickar utav hur jävla vidrigt dom levt hela deras liv och flytta till en förort där soporna ligger här och var, husen är förstörda & där ska dom må bra?
Ärligt, skalan mellan invandrare i en förort eller invandrare ute på landet ( fin områden ) vart tror ni dom skulle trivas bäst?
Sverige som är så suveräna att bygga dag & natt - ÖVERALLT!!!!! -
Varför bygger ni inte fina lägenheten i ett områda som ska kallas för " Fin område " och testa bosätta dom där ska ni få se vart det hela leder.
Men det får dom inte, för " fin områden " är för rika svenskar som sitter där med banken full med cash eller har gjort en massa banklån för att " SE RIKA UT. "
Ni kan sitta där och klaga på alla invandrare att dom gör fel, att dom förstör vårat land...
TRO MIG, ALLA JÄVLA SVENSKAR SOM SITTER OCH SÄGER DETTA, HAR ALDRIG SUTTIT I FÄNGELSET.
Och jag kan förklara för er alla som har suttit i fängelset på 5 olika anstalter att i svenska fängelser från ( C ) Anstalter till ( A ) Anstalterna så är det nästan fler svenskar som sitter än invandrare, för ni LÄSER bara alla nasistiska jävla skit media blaska från tidningarna, för dom skriver aldrig om oss svenskar för det gör bara vårat rykte till ett helvetes människor och vi svenskar är ju " SÅÅÅÅ " fina i kanten, vi får inte se dåliga ut... HAHAHA
Ändå så ska ni sitta där och klandra ner alla invandrare som bör få komma hit från deras helvertes krig och bli välkomna som dom vore vår egna familj..
När ska vi stötta varandra i denna värld ? 
Ska rasitsitka skiten fortsätta, och alla vidriga krig som alla startar, och vem startar krigen ?
Joo, Ni startar skiten här i sverge då... För dom komemr hit för att försöka få ett nytt liv i ett friare land, så börjar ni att klaga på dom, börjar skrika att dom ska försvinna från vårat land, och då blir såklart dom överaggresiva för att ni har fått igång dom, för att dom har krigs skador som kan få vissa invandrare att överreagera på fel saker.
När ska vi kunna tänka på oss själva innan vi ska börja klaga på andra som kommer hit för att må bra ?
När ska ni sluta kaga på att din granne är utlänsk, eller att din bil står parkerad med en utlänskt blod vid parkerningsplatsen ? 
Dom är här exakt lika mycket som vi alla andra är, så låt dom vara och håll fucking käften för detta jävla
Sverige håller på att bli nya HITLER landet, och snart startar väl
TREDJE VÄRLDSKRIGET HÄR, TACK VARE ER!!!
Fyfan vad detta är vidrigt, att man bara vill spy över er alla NAZIST SVENSKAR...

Kommentera här: