Jordens undergång.

Att titta ut mot horisonten, för att filosofera en sen sommar kväll på västkustens höga klippor så slutar det att man hör folk gråta, barn går bort som smör, föräldrar blir osynliga resten av sitt liv.
Bergen skakar, jorden tappar delar och är snart en triangel, allt svävar in i det svarta hålet, skogar vissnar och ljusen som lyser upp fint i hushållet släcks utav jordens buller, mörkret blir bara mörkare och mörkare..
Husen skakar, marken spricker, tankarna till en förändring är allt mer bara något man kan drömma om!!
Stjärnor faller, jorden bullrar, regnet öser ner över oss som människors tårar, det svider i oss alla godhjärtade människors kroppar & själ.
Hur kan man bli så sjuk i huvudet att man har make till att skada oskyldiga människor, varför kan man inte ha ett liv utan oro över vad som händer här näst?
Varför ska inte vi som vill leva ett lyckligt liv bara få vara, bara kunna få le eller få uppfostra våra nyaste generationer?
Att en svart person flyttar till sverige, så får inte HEN känna sig trygg, utan bara vara rädd att "lasermannen" står vid husknuten och riktar mot HENS huvud.
Men en vit människa som flyttar utomlands blir accepterad utav allt och alla!!!
Att bara öppna ett fönster / balkongdörrar så hörs buller och knak, och paff så ligger den oskyldige helt blodig på marken medan blodet rinner syrligt runt kroppens hy...

 Och snacket som forskarna nämner om planeter som kommer krocka med jorden så den exploderas, är bara mytomani, krigen är jordens undergång, och det är sanna forskningen som egentligen bör pratas om.

När kan allting fredas?
Eller är livets mening att hata? 
Känna oro, må dåligt och mörda/bli mördad?
Varför lever vi?
Vad är meningen med livet överhuvudtaget?

Det finns nog ingen lycklig människa på denna planet, livet är bara en maskerad .
Livet är en sketch som är inspirerad på en skräckjagande action film.. Man föds och mår bra tills man förstår vad livet går ut på och 90% dör man för tidigt, tack vare alla hemska varelser runt omkring vår omgivning...

Blod, rädsla & död är livets mening......Tydligen

Kommentera här: